Kevin 9 Månader

Den 17:e blev Kevin nio (!) månader. Skit har an varit med oss så länge!? Redan!? Ja tiden springer iväg men det känner ni igen, ni med barn. Man hinner inte med och snart kommer han springa omkring här och dra i allt. Det gör han redan i sin gåstol dessutom. Men jag har märkt att han har fått med personlighet. Han är alltid glad. Nöjd bara han får vara med och sover så gott på nätterna inne på syrrans rum. Med undantag för några nätter nu när hans tredje tand är på väg. Då vill man gärna sova hos mamma, gärna på mamma ;)
Men han är så mysig och han har väldigt långa armar. Han når allt så vi har fåt plocka undan en massa för att han inte ska stoppa det i munnen. Där är skillnaden mellan Minnah och Kevin. Minnah var inte så angelägen att stoppa allt i munnen och smaka på allt, men det är Kevin. Allt ska in i munnen så man får verkligen se upp. allt han når ska han också ha. En bestämd liten kille.
 
Att ligga på mage går bättre dag för dag. På golvet så backar han istället för att ta sig framåt men det släpper väl snart.
 

Tuffing i keps från HM. Kommer vara coolaste killen på gatan i sommar :) Han kommer dessutom ha en tuppkam i sommar. Hans hårväxt har riktigt tatt fart så nu får jag väl snart klippa det *haha*
Men din utveckling går framåt och det är så roligt. Du följer Minnahs och nu kan du sitta stadigt och krypa kommer kanske under denna månaden. Musik tycker du är roligt och varje tisdag på rytmiken sitter du på golvet och gungar och lyssnar när vi sjunger. En tredje tand är som sagt på väg och du går fortare och fortare med gåstolen. Ska snart byta stol till dig i bilen, men där är mycket plats kvar så det är ingen brottska.
 
lollo
2014-03-22 @ 20:12:26

rekommendationen är att byta ut babyskyddet när barnet kan sitta stadigt och når upp till vikten på bilstolen du valt. Mycket säkrare enligt NTF, bara ett råd!

Svar: Kevin sitter stadigt och är nu så bredd att han knappt får plats i babyskyddet. Med en tunnare overall får han inte alls plats och vikten klarar han! Jag vet alla råd och rekommendationer men var och en gör sina egna val. Men tack för tipset.
Zandra




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0