Lördag!!

Varför ska det blåsa så!? Det är så tråkigt! Man kan ju knappt gå ut för man blåser bort.
Jag drömmer mig bort med dessa bilderna på Minnah från förra veckan. Då kunde man sitta ute och fika med banan :)

LördagsMys..

Blev det i går. Vi beställde pizza och köpte godis och hyrde film. Det är vårt sätt att mysa. Eftersom vi hade vilat/sovit i tre timmar på eftermiddagen så hamnade Minnah i säng vid 8 så vi kunde se en film i lugn och ro i alla fall ;)
Båda filmerna har jag velat se länge och dom gjorde mig inte besviken. Men efter filmerna så gick jag och la mig för att man skulle vara pigg i dag men jag hade så svårt att somna!! Kanske för att Minnah snart börjar dagis och allt snurrar i huvudet just nu. Sen fick jag gå ut med Casper mitt i natten för hans magen inte är bra. Vi tror att han blir dålig efter han tuggat på pinnar som han gjorde innan i dag när han va ute. Men nu så kokar jag lite ris till hans mage så får vi se om det blir bättre.

Ni har väl inte glömt att ställa om klockorna??

Snabb uppdatering...

Denna veckan har gått i lugnets tecken men idag åkte Viborg och trängdes med andra på Bo Olsson på jakt efter kläder till Minnah. Men alla regnkläder vi satte på henne drunkna hon i. Men vi kom hem med en söt klänning+leggings och två förvaringslådor till kläder som hon vuxit ur. Vi tror att även nästa kommer bli en tjej och jag kan ju säga att vi kommer inte behöva köpa mycket till henne då.
Nej nu ska jag göra som Minnah, Vila!!

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0