Kevin Åtta Månader

Ja det är 10 dagar försenat men här kommer det :)
 • När vi var på Bvc, dagen du blev 8 månader så tyckte dom att allt så jätte bra ut. Du och Minnah var lika långa vid denna åldern, 70 cm och du vägde lite mer, 9340g.
 • Du kan sitta utan stöd men det vågar inte riktigt jag då du tittar efter Minnah tex och trillar omkull. Men i soffan med oss så sitter du hur bra som helst.
 • Du lyssnar till ditt namn och älskar när man pratar med dig. Du skiner upp som en sol varenda gång :)
 • Innan besöket på BVC så hade du inte jollrat så mycket. Hade hört dig några gånger när du ligger i sängen men efter besöket har du jollrat non-stop.
 • När du är trött visar du det tydligt med händerna, gnuggandes i ansiktet.
 • Du tycker om att leka med syrran, såvida hon inte är för stirrig.
 • På rytmiken senast så märkte jag att du gunga med när musiken spelade eller vi sjöng. Mycket roligt då vi inte varit där så ofta tyvärr.
 • Du tar det du vill ha och blir skitarg om man tar något från dig (men det går över snabbt)
 • Två små tänder har kommit upp i mitten på underkäken.
 • Att ligga på mage är inte roligt men du håller upp överkroppen ibland och sparkar med benen. Så om vi tränar mer på det kanske du kryper om ett tag.
 • Du får äta lite själv, smörgåsrån osv och du tränar för fullt på pincenttgreppet då. Du blir frustrerad när det inte funkar.
Det är läskigt att se bilder på Minnah för ni är så otroligt lika på bild! Du är verkligen en solstråle och är inte arg eller ledsen ofta, då är det något som inte är rätt helt enkelt. Att leva med dig och din syster tär på en ibland men jag skulle aldrig i världen välja att inte vara er mamma <3
 
Älskade sötnos!
Sagostund!
Busar!
 

Update på träningen.

Ja det har gått sex veckor sedan jag skrev detta inlägget om att jag skulle börja träna efter Blossoms bok. Hur har det går då? Nja det gick bra dom första två veckorna. Sen operera jag handleden, men det är ju ingen ursäkt så dom första veckorna i boken är mycket promenader. Men det rann ut i sanden efter det och har inte börjat igen. Men nästa vecka ska jag ta tag i bocken igen och komma igång. Jag märker att jag behöver träna lite, både för fysiken men också humöret. Man blir så full av energi när man tränar och man mår så bra efteråt så jag måste komma igång.
 
Nästa vecka blir det då att:
# gå tre gånger i 30 min i högt tempo, eller cykla.
# två pass med gång i 30 min + utfallsövningar på slutet
# dessa fem pass blir totalt 3 timmars träning
# och vila två dagar
 
Så nu kör vi igen!!
 
 
 
 

Tidiga morgnar

Jo det har blivit så den senaste tiden. Minnah kan vakna vid sex visa dagar och då är det inte lätt att somna om, om Kevin också vaknat. Så det är bara att snällt gå upp. 
I morse vakna Kevin halv fem och låg och jollra för glatta livet i sängen :/ 
Gjorde välling i hopp om att han skulle somna om. Då börjar alla Martins väckarklockan (2st) att låta och då blir det ännu svårare att få honom att somna. Men han gjorde det tillslut. Sen var det Minnah tur. Upp klockan sex! Ah! Frustration! Men hon är duktig och somnar i vår säng igen, för att Kevin sen vaknar igen! Suck! 
Så nu sitter vi här i soffan och gosar. Snackar en massa gör han också :) 

Idag verkar det bli en massa regn så vi får väl bli inne i dag. Tänkte gå ut gå med casper men då får det bli lite uppehåll så uppehåll så det är lite roligt att gå ut.
Nä du blir det frukost för oss som är vakna :) 
Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0