Att min man står ut med mig *hihi*

Redan när jag väntade Kevin så ville jag ha en syskonvagn men köpte en ståbräda till vår Emmaljunga. Vilket jag ångrade bittert men det var bara att bita ihop. Jag tog bilen mycket även om jag bara skulle ner i byn för det blev för tungt med ståbrädan och jag fick ont i ryggen. Har alltid velat ha en syskonvagn så nu när jag väntar lillasyster så har jag tänkt på det då och då. Kevin kommer vara större än vad Minnah var men när jag nu såg en Carena Gotland till väldigt bra pris så kunde jag inte sluta tänka på den!!
 
 
Det var inte många inlägg sen jag skrev att vi skulle skita i syskonvagn men som sagt man kan ändra sig snabbt. Denna är nu på väg hem till oss och jag hoppas att vi bli nöjda. Med denna kommer jag kunna gå alla dagar i vecka och lämna på skola/förskola och jag slipper cykla. Vilket inte hade varit så bra iaf för vart skulle jag ha lillasyster!? I vår cykelvagn får man inte plats med mycket. Tänkte för ha en mjuklift i den men alla är för långa :/ Det tar längre tid att köra runt än att gå raka vägen.
Nej detta kommer bli bra :) Jag var lite orolig för att Kevin inte skulle få plats men sittmåtten och ryggmåtten är den samma som vår Britax vagn. Vikten får man tumma lite på. Det är ju max 15 kg per sits men vagnarna tåler ju mer. Vi ska dessutom bara ha den till nästa sommar också.
Nu ska jag bara vänta tills jag kan hämta ut den!! Galet glad och spänd på detta!!
 
 

Tisdag

Kunde inte komma på en mer passande rubrik *haha*
I natt har jag sovit som en kratta! Kevin har drömt och snurrat runder i sängen som en virvelvind! Inte skönt för mig direkt. Men nu är jag tillbaka i sängen efter lämning på förskola och skola. Ska försöka sova lite men lille busen i magen sparkar och rör sig mest hela tiden :)
Jag körde en sväng inom Ica innan jag kom hem. Passade på att köpa lite blöjor. Köpte i strl 1 men till min förvåning så hade dom blöjor till prematurer också. Bra att veta om du skulle komma nu. Men dom har blöjor på Neonatalen också.
 
 
Ska man ha en sån liten skit igen! Galet! Jag var hos spec.bm i går på TUL och allt så bra ut med lillasyster. Hon ligger med huvudet ner , gömmer sig så man kan inte se ansiktet riktigt men jag fick se en liten nästa och mun igår. Vi såg att hon tränade på att andas och efter en liten stund fick hon hicka! Roligt att se det på skärmen, lite jobbigt för läkaren när dom ska kolla massa saker och hon rör sig och hickar hela tiden :)
Livmodertappen var fortfarande stängd och ca 4 cm lång. Helt okej. Jag fick även datum för kejsarsnittet men det fick dom skriva på en lapp. Jag vill inte veta datumet. Martin fick veta och det kommer hem papper i brevlådan men jag vill typ veta dagen innan eller nått. Om hon nu stannar så länge, jag vet att det är typ veckan innan BF. Så mellan 10-16 oktober kommer jag bli snittade. Spännande!

LoppiEvent - Höststart

Jag är så avis på er uppe i Stockholm i dag som ska gå på Loppi Höstevent. Hade så gärna velat åka dit men med en bebis i magen som kanske kommer nu eller inte så kände jag att det var lite riskabelt men jag laddar för nästa år istället. Eller hur Angelica!
 

Åh vad jag hade velat vara där! Är så sjukt avundsjuk, vänta ett helt år till är ju tortyr!!
 

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0