Casper just...

1c3a7dc9ba8de90aa0eb9c9ba3cb6e2e.png

Kolla varifrån!

Casper just nu!! Ganska trött liten hund! Nu ska vi snart köra till jobb :D Äntligen fredag!! Så ikväll blir det Let's Dance!! Jag skulle vilja att Willy åkte ut för visst han är underhållande men jag tycker inte att det är rätt för dom andra som är så otroligt duktiga!! Jaja! 
Igår va jag,syrran,philip och mamma på Bo Ohlsson i tomellila och handlade lite. Jag köpte mest lite lådor och bas grejer som plastfolie pch liknande! Plus lite snacka till i dag! Smågodis,ostbågar och jordnöttsringar! Mums!! 
Nej nu kommer bilen, dags att åka till jobb!! 

24.02.10

Onsdag och jag ligger i sängen bredvid min älskling <3 Jag har precis vatt ute och gått mina 30 minuter,denna gången tog jag med mig Casper så han blir lite trött! Det är rätt skönt att gå ut och gå. Skönt att man har kommit igång lite. *klappar mig själv på axlen*
Men jag har mått lite konstigt till och från här i dagarn :S Yr liksom, kan sitta helt still och ändå känns det som om man ska svimma vilken sekund som helst. Mkt skumt och det är inte roligt alls.

I dag har jag oxå (äntligen) beställt ett skal till min Iphone. :D(bild från skalshopen.se)

Visst är den fin??

Träning! :D( bild tagen från google)

Här är boken jag tränar efter :D och det har gått bra än så länge.


Vecka 1:

  • Promenera i 30 min/dagen eller 15 min 2ggr/dag.

Måndag: 30 min

Tisdag: 30 min

Onsdag: 30 min

Torsdag: 30 min
Fredag: VILA
Lördag: 30 min
Söndag: 30min

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0