Inte så bra som jag trodde

Istället för att sitta här hemma och glo en massa på tvn så tänkte jag ta en lugn promenad upp i skogen med casper. Väl uppe i skogen så var jag helt slut! Satte mig på första stubbe och sedan vände vi hem igen!

Kondis som en snigel men det var skönt att komma ut i friska luften. Ligger nu raklång i soffan igen 😂

Sysselsättning

Att vara hemma för mina sammandragningar är inte så roligt som det låter. Jag ligger i soffan och tittar på tv, jag lämnar barnen på förskolan ( utan bråk- vilket är ett stort plus), jag går och plockar undan och jag vilar. Låter väl som himmelriket att bara slappa men nja så ball är det inte. Men det är det bästa för lilla flickan i magen.
Jag blev iaf uttråkad och bestämde mig för att lägga ut lite saker på Tradera! Det är lite fix med allt och det tar sin tid men det är ju tid jag har i överflöd nu verkar det som.

Att ha bra påsar att packa i är helt underbart! Gör det så mycket lättare!
Nu tänkte jag hämta barnen på förskolan. Tänkte gå för det är så nära men det öser ner här. Inte så roligt att gå i.
PS. Lilla flickan sparkar mer och mer för var dag och vi älskar det! Vecka 25 i morgon! Vi längtar efter dig! 💗

Gårkväll

Hade svårt att somna pga en liten groda i magen som bara sparkade hela tiden! Kan bero på Päroncidern men jag är inte helt säker. Det är iaf roligt att känna av dig och nu känner Martin dig också. Du bara växer och växer! 💜
Några som också hade lite svårt att somna var dina syskon. Fast jag förstår dom ändå, hur roligt är det att gå och lägga sig när det är ljust ute! Det är det svåra nu på sommaren men har dom tröttat ut sig under dagen är det ingen fara med att somna.

Dom är söta när dom sover! 💖

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0