Resten av dagen..

Efter Lund blev det en snabb tripp till Ikea i Malmö för att byta en lucka, gå igenom för att titta på saker till Minnahs framtida rum på övervåningen och lunch! Sen åkte vi tillbaka till Lund och jobb där vi fika och Kevin fick paket, så fina kollegor man har! Fin service och annat bra att ha! Tusen tack!
När vi ändå var i Lund så körde jag bort till Nova också. Kan ju säga att både jag och Minnah är ganska slut nu! Kevin sov mer eller mindre genom hela dagen :)

Fart och fläkt..

Känns som man vart i hela Skåne i dag. Började vår dag i Lund, där vi hämtade Kevins hand&fot avtryck! Så fint det blev och det var så roligt att se Kevins bredvid Minnahs här hemma. Skillnaden på deras händer och fötter ser man tydligt :)

Framsteg!

Glömt skriva att Minnah följde med till Bvc för kontroll med Kevin för flera veckor sen. När hon ändå var med så fick hon sin 2 1/2 års kontroll och allt var hur bra som helst. Mest lyssnar man på talet sa hon och som Minnah pratar på så var hon väldigt nöjd :) Vår stora tjej, det går inte en dag utan ett härligt skratt från dig. En massa bus försöker du komma undan med och ditt humör är inte alltid på topp men du är härlig! Vi älskar dig!

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0