Monster Steakhouse

Jag och Martin hade en riktig myskväll igår. Martin hade bokat allt och vi körde först till Monster Steakhouse och åt väldigt god mat 👌 Vi ville ha en förrätt och va nästan så vi blev mätta på bara den. 

Jag åt en mycket god fisksoppa som förrätt som jag kunde ha nöjt mig med för den va så god och ganska stor. Men vi satt där ett bra tag så jag fick ner min middag också ☺️ Oxfilé från Australien, pommes, coleslaw och olika såser! Så löjligt gott! Martin åt Gambas räkor till förrätt och sedan en hamburgare. 

Efter middagen så skulle vinst en film på bio. Martin hade bokat till La La Land. Jag tyckte om den stundtals. Men den va lite långtråkig 😕 ville ha lite mer dans och sång i den. När man ser trailern så trodde jag iaf att den var i stil med Grease. Att dom sjunger titt som tätt men så va det inte. 
Men det var en mysig kväll och barnen va hemma med farmor och mös ☺️ 

En fredag med fart

Nu äntligen sitter jag i soffan och slappnar av 😅 Dagen har gått i ett. Lämnade minnah på skolan klockan 8 och vi gick faktiskt fast vi hämtade bilen igår. På skolan mötte Kevin en dagiskompis. Det blev bestämt att dom skulle leka idag så helt plötsligt va det bara jag och Clara som åkte iväg och fixade ärenden! 

Körde bl.a. till Lager 157 och jag köpte träningskläder 👍 

Byxor, långtröja och tunn jacka från Lager 157 👍 Nu är jag rustad för många promenader! 

Men nu blir det lite vila i soffan 😄

Vägning

Denna veckan har gått i ett så i tisdags skulle jag kört till Ystad för att väga mig men jag va helt inställd på att det var torsdagar. Så jag missade det 😕 Det går lite trögt nu. Jag har trillat dit i några fällor men jag försöker logga allt i appen och jag har gått en jäkla massa steg denna veckan. Men min våg visade iaf minus 👍 

Men det kunde varit mer om jag bara skärpt till mig. Så idag ska jag logga ALLT, inga undantag! Hoppas att jag kan köra lite på crosstrainern också. 

Men annars är det fredag och det är ju toppen 👍 

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0