Väldigt slapp dag

Idag har jag inte gjort mycket. Lämnade barnen i morse och sen vänta jag hemma tills klockan blev tio så jag kunde åka till Dollarstore och handla lite rengöringsmedel. Hittade även gardiner till bebisrummet. Kanske får upp dom i helgen för jag orkade verkligen inte idag.
Handlade liten på Coop också, det ligger precis bredvid så kag passade på. Men det var inte så "skönt", magen spände mest hela tiden så jag fick stanna upp ibland men inget som gör jätteont :/

Nu är jag och barnen hos mamma och pappa för att ha en väldigt lugn fredag. Martin är ute med jobb så jag orkar inte vara hemma själv med barnen så jag flyr hit 😄

Septemberbebis?

Jag har hela tiden sagt att vår lilla bebis skulle komma i september men nu sitter vi här på sista dagen och visst mycket kan hända på en dag men det tror jag inte 🙈
Hon trivs bra i magen och kommer stanna där tills den 11:e oktober!

På kvällarna känner jag mycket förverkar. Inga som gör jätteont men dom är ju lite värre än vanliga sammandragningar. Ligger jag på sidan känner jag mindre av dom än om jag sitter upp. Då blir det för mycket tryck neråt känns det som.
Ja vi får se hur dagen ter sig, men det är skönt det är fredag!! 😄

Om 10 år

Ja om 10 år har man fyllt 40 år och har varit gift med Martin i tio år! Barnen är 15,13 och 10 år. Snacka om att det kommer vara livat här hemma med tonåringar.
 
¤ Jag hoppas att jag följt min dröm och jobbar som sjuksköterska på BB eller Neo. Eller så har jag hittat ett annat område att jobba på.
 
¤ Jag hoppas också att jag och Martin kommer i väg på en resa på tu man hand och firar vår 10:e bröllopsdag. Att åka till New York hade varit så häftigt och något som jag längtar efter.
 
 
Tänk att få gå i Central park och äta en glass och kolla på alla olika sorters människor! Jag hoppas att vi kan ta modet till oss att åka iväg själva, utan barn. Vi är så dåliga på det. Men man behöver det, speciellt om tio år! :)
 

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0