Tidig morgon

Minnah vakna halv sju och jag va ute alls pigg på att gå upp, Kevin vakna strax efter det. Fördelen är att dom vilar lite nu så man kan passa på att vila lite själv också. Jag ligger i sängen med kex och ost. Tittar på tv och följer Kungen på sin 70 årsdag! Vilket pompa och ståt! Hade varit roligt att åka upp till Sthlm någon Valborg för att gå till Yttre borggården och ge blommor till Kungen. Jag gillar kungafamiljen och tycker det är så roligt att se på alla firande som dom bjuder in oss till! 


Kan inte bli bättre! 

Skip Hop Dou Deluxe

Fick mail om att det var en massa rea inne på Babyshop! Så jag skyndade snabbt till hemsidan och såg att dom hade rea på Skiphop!! Helt underbart då jag länge suktat efter en skötväska från just Skiphop! 


Så nu längtar jag ihjäl mig på att den ska komma hem. Har sett så många videos på youtube om just dessa väskor och alla dom har gett dessa högt betyg. Tänkte att jag skulle behöva en stor väska nu när man kommer ha tre barn! Extra kläder, snacks, blöjor, våtservetter mm. 

Jag har shoppat mer idag också. Kag och syrran åkte till Nova och jag var på jakt efter nya byxor och en tröja till stundande bloggträff! Jag ska visa er sen hur det blev ;) 

Något nytt!

Klart jag vill ha något nytt till bebisen som kommer. Är väl helt sunt att tänka så!? Eller? Inte enligt min sambo kanske men där är man olika vi män och kvinnor ;) 
Vi har en massa saker kvar sen Minnah och Kevin men jag vill piffa till vår vagn lite. Vi köpte en Emmaljunga Nito City men vi skulle få Minnah. Helt ny men både ligg och sittdel. Och vi är supernöjda. Liggdelen ser ju ut som att vi köpte den igår! Men så idag var jag iväg och kolla Emmaljunga vagnar och jag skulle mest se om liggdelen passade på ett nyar chassi. Då är det Super Viking som liggdelen passar på och jag tyckte det blev väldigt snyggt :) 


Visst blev det bra? Jag älskar det!! 

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0