31 Januari 2009 - Upptagen dag..

Allt börjar vid 15.00 i dag då jag själv kör till Philip och Jessie i Staffanstorp för att titta på lägenheten. Philip har lagt nytt golv osv. Efter det blir det Kalas nr.1. Min farbrors fru fyller 25 år. Det blir ingen vild fest för att hon är gravid med deras andra barn. Men det kommer bli roligt iaf. Vid kl 18.00 så är det dags för Kalas nr.2. Martins pappa,lillasyster och halvbror fyller år väldigt tätt så dom slog ihop det. Efter middag och småprat så ska vi ut i Eslöv och ta en drink med Britta och Rolle. Tess kanske oxå kommer!! Ska bli kul för det va länge sen vi träffades.
Innan i dag så åkte jag och Casper ut i skogen och gick en lång runda. Det tog två timmar.. Galet! När vi va ute och gick så kom vi förbi en hage. Där stod en jätte fin häst som stod precis vid staketet. Casper blev rädd och började muttra. Jag satte mig ner på huk för att lugna honom och visa honom att hästen kommer ingenstans och att det va inget att vara rädd för. Så vi satt där en stund tills han lugnade sig sen gick vi vidare. När Casper tycker nått är läskigt så brukar jag lugna honom och sen gå fram och ta på föremålet och visa honom att det är inget farligt. Sen nosar han på det och nästa gång han går förbi så bryr han sig inte.
Nej nu får man väl hitta nått att ta på sig :S Alltid ett dilema hihi

30 Januari 2009 - Mams och Paps är nu i solen :D

Nu sitter dom där på en fin restaurang och tittar ut över havet. Jag blir så avundsjuk. Jag har vatt jätte nervös över att dom ska åka. Det är väl samma känsla dom har när vi åker nånstans. Man är så rädd att nått ska hända. Men det får vi verkligen inte hoppas. Vi får hålla tummarna för att som får det underbart i solen. et känns ganska konstigt ändå. Nu är dom på Lansarote men man tänker hela tiden att dom är i Sjöbo. Dom har ju aldrig åkt nånstans själv. Men det är kul att dom vågar och att dom rår om varann. Så nu får man vänta en vecka tills dom är i Sverige igen.
Snart ska Martin och jag till Center Syd i Lödde för att handla lite födelsedags-presenter. Möjligtvis blir det några linnen inne på HM som jag ska ha till träningen. Sen blir det väl att göra nått gott att äta och sen mysa framför tv med en film. Köpa hem nått gott att mumsa på. Jag är lite sugen på jordgubbar doppade i choklad. Låter inte helt fel ; )
Nej nu bär det av till Center Syd!! :D
Ha en underbar helg allihop...............................   ; P

29 Januari 2009 - Lansarote...

Tänk att det har redan gått en månad sen nyår! Tiden går så fort. I kväll är det sjöbo som gäller när min kära sambo blir klar nån gång. När man ska nånstans så vill man ju komma dit så fort som möjligt och man skyndar lite. Men inte Martin! Det är lugnt! Jag hatar det ordet, LUNGT!! Jag menar inte att man ska stressa utan bara skynda sig. Nej då är det helt plötsligt livsviktigt att göra en massa annat. Konstigt!
Iaf i sjöbo så ska vi äta middag med mamma,pappa och syrran för att mams och paps åker till Lansarote i morgon bitti. Det är lite stort för oss alla för dom har aldrig åkt utomlands tillsammans själva. Så det är roligt för dom. :D
Nej nu ska jag packa ihop Caspers mat och sen drar det iväg hoppas jag :P

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0