SHOPPING!

Nu är denna kvinna på vä in till Nova Lund och ska shoppa, UTAN BARN!! 
Kan inte komma ihåg sist jag gjorde det så nu ska jag njuta :) 
Gå och titta länge och i lugn och ro på allt som är på rea. Min agenda idag: 
• nya mjukisbyxor som man även kan gå ut med hunden i. 
• baskläder, linnen, leggings
• underkläder 
• nya dr.denim byxor 
 
Tror nog att det räcker så :) nu kör vi! 
 


SOFFPOTATIS

Nu i ledigheten så är man så jäkla slö! Man bara tittar på filmer och våra barn nöjer sig med det än så länge men i dag fick vi rasta av dom lite ute i den friska luften och åkte lite pulka. Men nu i dagarna så rensar jag mycket också. En massa barnkläder som är för små och jag packade upp påsen från det senaste eventet vi var på och hittade en massa roligt. En massa rabatter som tyvärr hade gått ut men ett från Tidningskungen lockade mig. Det ända som stör mig är att jag inte har något badkar att koppla av i men en skön säng får duga i så fall. Men vad ska man läsa då? Blir antagligen tidningen MAMA som kommer klickas hem då :)
 
 

Slappar så mycket jag kan!

Jag kommer tillbaka men nu i dessa lediga dagar är det familjen som gäller! Fullt upp hel dagarna och kvällarna är mys framför tvn men mannen! Måste ta bara på denna lediga tid då det alltför snart är dags för vardagsrutinerna igen! 

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0