Söndag 30 Juni 2013

Siste juni och vad månaden har sprungit iväg! Håller ni inte med? Nu går dagarna i ett här och det är skönt. Inte ofta jag sitter och har långtråkigt.
Igår kom även Karin och Dodde och hälsade på oss. Jag försökte få ett foto på Minnah i sina nya kläder men det va lättare sagt än gjort. Får visa en annan gång. Minnah följde med dom hem sen och va så glad över det. I dag skulle dom åka till en bondgård och titta på en massa djur :) Mycket roligare för henne att vara med dom än här med oss.
Så hela kvällen igår satt vi i lugnet och kolla på tv.
Natten gick bra med Kevin. Han sover för det mesta och är bara vaken när han ska äta. I går hade han dragit ut sonden en bit så dom fick byta den. I morse vid åtta så hade han dragit ut den helt och hållet. En liten buse!
Nu har Martin också åkt hem så det är bara jag och Kevin igen. Jag tittar på tv och äter naturgodis och Kevin sover.

Besök!

Mamma och syrran kom och hälsade på. Mycket uppskattat och skönt att träffa sin familj lite. Annars träffars vi många gånger i veckan då vi tre jobbar på samma jobb och vi träffas mycket på helgerna också. Så det är skönt att ses lite. Både mamma och syrran höll Kevin en stund och han bara låg och mös :)
Dom hade fina kläder med sig till både Minnah och Kevin. Dom hade kläder i strl 44 till Kevin och något som va större. Minnah fick klänningar och en tröja! Mycket fint och dom blev så söta båda två. Tänkte visa er Kevins kläder och sen försöka få bild på Minnah sen när hon har kläderna på sig. Lite roligare att. Fota kläder så en när man bara lägger fram dom.

Tillsammans igen!

Idag kom Martin och Minnah! Jag fick ge henne paketet med Pippi-väskan och hon blev så glad! Satt länge, länge och la i saker och plocka ur ❤ Som jag saknat er!

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0