Senknuta

Jag har blivit opererad för det innan men nu är det dags för andra sidan. 


Senknuta eller Galion som det också kan kallas har jag opererat bort på vänster handled men nu börjar den högra spöka lite. Eftersom det sitter på handled och blir en liten bula där så gör det jätteont att stödja på handen, jobba eller bara klä på sig. Jag har lindat in handen för natten och se om det hjälper. Just nu bränner det rejält after Forevers Aloevera Heat Lotion. Jag har dessutom tagit plast runt för att stänga in värmen och det verkar hjälpa. 

Men jag får väl operara denna handen också i framtiden. Får se hur det blir.. 

God kväll! 

Kyligt

Ja nu efter vi ställt om klockan så tyckte jag att frosten kom och det med besked. Så kallt det är på morgonen. 
Kevin har fått på sig overallen och Minnah har sin jacka och överdragsbyxor. I helgen så beställde jag nya tjocka byxor att ha ute. Så dom kommer väl idag hoppas jag. Tror att det kommer räcka med täckbyxa och vinterjacka på Minnah i år. Kevin har Minnahs gamla overall som ser ut som ny. Lite stor men det funkar 😄
Mina hjärtegryn! ❤️

Bodywrap

I går fick jag pröva Bodywrap för första gången. en duk men en lotion med örter som går in i huden. Där öppnar dom fettdepåerna och rensar ut kroppen helt enkelt från en massa skit. Kort och gott. Vi fick testa och sedan sitta i 45 min. Vi tog förre och efter bilder. Detta är väldigt individuellt och på visa kanske man tappar 10 cm från midjan eller inget. Så det är ingen garanti för att det funkar på just dig. På mig tappa jag tre cm runt midjan. Det är rätt häftigt ändå.

 
Lite ser man att det har stramat till huden. Rätt rolig grej att testa och det hade vart roligt att göra igen. Man kan ha ett eget party hemma om man vill. Sök på Lis Bodywraps på FB så kan du boka ett eget party.
På onsdag kommer fler bilder så får vi se om jag tappat fler centimetrar för så länge värkar detta i kroppen. Ska bli spännande :)


Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0