Dagen före nyår :)

I morgon smäller det!! Det nya året är på intågande och det gör mig så glad! Nytt åt med en ny start! Vad kommer hända 2014? Det kan bara tiden utvisa! Men jag har några punkter som jag hoppas vi ska klara av :) 

• Övervåningen ska bli klar
• Börja träna och hålla det

Två punkter som kommer göra väldigt stor skillnad :) Men såklart så ska vi njuta av nuet och vår underbara familj! 

Våra sötnosar!! 

Kalaset för Minnah!

Vilket kalas det blev för Minnah och hon blev så glad över alla presenterna.
Fint dukat!
Kalasfina barn :)
Kolla in ögonen! Det var smink i lådan!
Moster fick också lite smink!
Kevin var på strålande humör hela kvällen :)
Minnah fick lite kläder också :)
Och bok med Nalle Phu!
Stort tack till alla som var med på Minnah lilla kalas. Nu ska jag bara försöka att hitta någon plats till alla saker på hennes rum.
 

Minnah TRE år!

Våran lilla lilla tös blev tre år igår! Galet! Du är så underbar och så envis nu. Det är mycket du "kan själv" och det får vi verkligen veta. Ditt temperament kan gå från 0-100 om det inte går som du vill men du är lätt att prata tillrätta och lugna ner. Du vet innerst inne vad du får och inte får göra men det ska testas hela tiden för någon kanske du får ;)
 
Du trivs på dagis och där är du helt med i utvecklingen. Något som man kanske oroar sig lite för då du är född så sent på året och ska kunna saker som dom födda tidigt på samma år klara av. Men det inget vi behöver lägga vikt på för det är inga problem :) Du leker gärna ensam till en början men välkomnar andra in i leken om dom vill vara med. Men du är lite med tillbakadragen när det kommer till att hoppa in i en lek. Men det är så härligt att komma och hämta dig och du leker med en massa kompisar. Du tycker om när man läser för dig. Musik är ett stort intresse och du sjunger varje dag. Nu är det mest julsånger. Att klä ut dig (mest till prinssessa) är också roligt. Att leka med din docka är så roande att se på för du går verkligen in i en mammaroll.
 
Du växer så det knakar och har kläder i strl 98-104 nu. Du har blivit en stor flicka och går på toaletten utan några problem. Sover dock med blöja men det gör inget, enligt dig. Du sover bra på natten. När du somnar sover du lika tungt som din pappa. Nu har du fått somna ute i soffan i någons famn och sen bär vi in dig i din säng. På natten brukar du vilja komma in till oss och det går så bra så för du somnar direkt igen. Napparna gav du till Tomten och det har gått väldigt bra får jag säga. Du somnar bra utan dom, men det kanske är tack vare din hund som du sover med. Iaf så känns det skönt att du klarar det så bra.
 
Jag tycker det har hänt mycket på detta halvåret sen Kevin kom. Du har blivit så stor och är så glad för din lillebror. Ska pussas och kramas hela tiden och du säger att du älskar honom och det värmer så i hjärtat. Du pratar så mycket och du pratar klart så man hör verkligen vad du säger. Långa meningar dessutom. Du är helt unik och tanken av att du kommer bli vuxen skämmer en lite men det är spännande på samma gång. Nu blickar vi framåt och ser vad nästa år bjuder på. Ditt rum ska bli klart på övervåningen och där kommer nya prövningar kan jag tänka mig :)
 
 
Vår söta prinsessa med dans i blodet <3
 

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0