31 Oktober 2010

Då sitter jag i bilen igen men datorn i knät. Vi har precis ätit hos Mormor och hon lagar ju alltid så god mat så man äter ju alldeles för mkt. Men gott är det.
Det blir lite dålig uppdatering men jag skriver mer när jag är hemma igen. I går blev det mkt shopping på MarieBerg så det finns en massa att visa er.

Nu kör vi!

Aj!

Jag har ont i man hand idag :( det blev nog mkt jobb för handen igår då jag bakade och lagade god mat. Packade och slog in julklappar hihi

Jag tog en bild på jobb. För vid handleden så har jag en lite bula. Precis där det böjer sig på ovansidan. Detta gör att jag kan inte böja handen 90 grader åt andra hållet för att bulan tar emot och gör ont :( Innan har jag kunnat leva med det men just i dag så gör det ondare. Mamma har oxå haft en bula som hon har opererat bort. Men jag tror att bullan beror på vad jag jobbar med. Jag är montör och jobbar mkt med händerna och ibland gör man väl inte på rätt sätt. Men går det inte över så får jag gå iväg till någon som får kolla upp det. Jobbigt att det är högerhanden oxå då jag är högerhänt.

 

29 Oktober 2010

Vi är påväg! Jisses vad jag har längtat till denna dagen! Jag,mamma och syrran är påväg upp till Kumla och vi ska hälsa på Mormor <3 Vi slutade kl 12.00 i dag och åkte direkt från jobb. Alla jobbar på samma jobb haha Smidigt när det är såhär. Vi är snart uppe vid Ljungby,det tar ju ca 5-6 timmar att köra. Men jag kan ju underhålla mig med datorn. Jag kopplar ju bara in min Iphone i datorn och vips har jag internet :D Fast batteriet tar slut om 43 minuter. Snart ska jag ta en clementin för lillan i magen sparkar på mig <3 Kan va att mamma kör som en dåre oxå haha Nej skämt osido. Motornägen är ganska guppig så hon tycker väl att det rör sig för mkt.

Usch, jag får sluta och sträcka ut benen. Ta av mig skorna oxå så jag inte blir så svullen om fötterna.

Tjingeling!

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0