Sista dagen i Januari

Då är januari månad snart slut. Varje dag bara springer föbi och jag har svårt att hänga med. I natt va jag jättetrött så jag tog Minnah över i vår säng så hon kunde ligga bredvid mig och amma. Både hon och jag somna och Martin väckte oss sen när han gick och la sig. Jag hade inte hjärta att lägga henne i sin säng då det va så mysigt att ha henne bredvid mig. Så hon har legat vid mig hela natten <3

Nu ligger hon i babygymmet och grymtar :P Älskade vän! Hon är så söt! Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi nog ta en runda med vagnen. Kanske gå ner till Ica för vi har ingen mjölk hemma.

Det händer ganska mkt denna veckan. I morgon ska jag och Minnah på Me&I-party i dalby. Jag ska försöka hålla i plånboken så inte Martin får spel :P
På Onsdag ska jag och Minnah på Babymassage för första gången så jag hoppas att hon tycker om det. Sen på Torsdag ska jag in till Lund och gjuta av Minnahs hand och fot avtryck som vi kan ha och titta på sen och minnas tillbaka tills när hon va liten :D Hoppas att det blir bra. Helgen så är oxå fullbokad. Lördag är det kalas i Stehag och söndag är det Tupperware-party :D Så det känns som om denna veckan bara kommer springa förbi.

Nu ska jag hoppa in i duschen :D

30 Januari 2011

Näst sista dagen i denna månaden :D En månad nämre våren och värmen! Just nu ligger Minnah i sitt fina babygym och pratar med pingu <3 Utvecklingen går så fort fram tycker jag. Förra veckan tyckte hon inte alls om att ligga där men nu går det hur bra som helst.Denna bildne tog jag igår. Jag hade precis badat Minnah, vilket hon älskar för övrigt :D Casper är inte långt borta när hon ligger på golvet. Han ska helst ligga så nära som möjligt. När jag sa till honom en gång så hade han båda framtassar på det blåa :P Sötnos.

I går så åkte vi ut till Martins mamma som köpt hus med sin sambo utanför Sjöbo. Så nu bor dom lite närmre, dom bodde i tecomatorp innan och det tog en timme drygt att köra dit. Nu tar det bara en kvart :DMinnah sov hela tiden, tills vi skulle gå. Då vakna hon till :P Hon låg och gnällde lite men tillslut så hitta hon en mysig ställning att ligga i. Jag va livrädd att hon skulle sluta andas eller nått men det gjorde hon inte. Hon andades på bra och det ser ju så mysigt ut.

Just nu är det bara jag och Minnah som är vakna. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på med i dag. Martin skulle fixa lite ute i garaget och jag kanske ska hjälpa till lite. Jag får ta lite foto på garaget, det va ett tag sen. MAn vill ju dokumentera allt nu när man bygger nytt. Nu får jag byta blöja på Minnah som inte tycker att det är så kul att ligga själv på golvet längre. Sen får man väl äta frukost.

God Morgon!

1 Månad <3

I dag blir Minnah en månad! Det har vatt den bästa månaden i våra liv! Och bättre blir det :D Månaden har gått fort och Minnah är helt underbar. Dagen till ära så skulle vi ge oss på att göra avtryck av hennes fötter och händer. Lättare sagt än gjort :PFötterna gick det ganska bra med. Minnah protesterade lite.Händerna va mindre roligt. Så dom avtrycken får vi ta när hon sover :PFina rosa fötterJag försöker få ett foto där hon ler men det är jättesvårt då det händer på en sekund.
Men här är vår söta en månads bebis <3

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0