26 Juni - Fadderpresent?

Nästa helg så ska jag och Martin på dop. Min lilla kusin Charly ska döpas och för en stund sen så fick jag frågan om jag ville vara fadder till Charly! Jag blev väldigt förvånad men oxå väldigt glad. Det ska bli så roligt! Hoppas bara att han är snäll i kyrkan. Men nu har jag ett problem. Som fadder ska man ju köpa en riktigt fin present och jag har lite svårt att komma på vad jag ska köpa. Jag har kollat runt på nätet och jag hittade Lyckopenningen. Är det en bra present?
Sen måste man se ordentlig ut när man står där uppe så nu har man en anledning till att shoppa loss :D Jag ska försöka hitta en fin sommarkläning.
Men nu måste jag packa lite lådor. I morgon så ska vi tömma lägenheten och på söndag så ska vi städa och lämna nycklarna till dom som ska flytta in. Så nu får jag resa mig från soffan!

25 Juni 2009

Jag har vatt så kass på att uppdatera tycker ja. men till mitt försvar så ska vi flytta ut i helgen så det är mkt man ska packa. Sitter nu på jobb och har rast, det är den lilla tiden jag har att blogga känns det som. Sen hemma ska man bara packa :( Får se om jag sätter in bilderna från Liseberg i dag. Jag lovar inget men kanske :P

Ha en underbar dag!!

Midsommar!

Denna midsommaren firade jag,Martin & Casper ute i Saxtorp. När vi först kom dit så ösregnade och åskade! Så vi satt i bilen och väntade på att det skulle sluta men tillslut gav vi upp och åkte till Teckomatorp och väntade. Det slutade tillslut och solen kom fram :D Så vi satte oss i bilen och körde tillbaka och satte upp tältet och satte igång och laga mat! Här kommer bilder från vår Midsommar!

 
Jag skrubba potatis i sjön!
 
Dukat upp Midsommarbordet! Visst är Casper fin!!
 
Casper blev trött efter en dag i skogen!
 
Jordgubbar åt vi såklart! Vi hade det så mysigt i tältet!

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0