Sjukstuga

Jo ett bra tag nu har Minnah vatt lite snorig och hostat men det börjar gå tillbaka nu, lagom till att jag ska bli förskyld! Min stackars näsa är helt fnassig och röd. Jag snyter mig varje kvart och som grädde på moset så tog jag i för hårt i morse och har nu ont i nacken :( Sicken otur. men det värsta är att jag inte kan gulla med Minnah lika mycket. Jag vill inte sitta och pussa och gosa med henne så jag smittar henne och sen är cirkelen igång.
Sen som ett resultat av att jag ammar så har jag börjat tappa hår. Massor med hår! Så jag var på apoteket igår och köpte B-vitamin Beviplex forte.

Beviplex forte innehåller 4 av B-komplexets vitaminer B1, B2, B6 och nikotinamid i hög koncentration och är avsedd för behandling av fall, där tillförsel av stora mängder B-komplex erfordras. B-vitaminerna är nödvändiga för kroppens ämnesomsättning och energiutnyttjande. (taget från fass.se)


Så jag hoppas att detta hjälper håret att stanna på sin plats :P Jag äter även Mitt Val tabletter och ibland järntabletter.


  

Jag va även på MVC och skulle sätta in en kopparspiral men det blev det inget med. Första fick jag vänta i 20 minuter (det får man alltid göra,det är skitkasst) sen sitter min livmodertapp väldigt lång bak tydligen så då behövde hon ett längre verktyg som dom inte hade hemma såklart! Så jag fick en ny tid om en månad!!!! Dom är helt värdelösa där. Jag frågade även om efterträffen med föräldrar gruppen och det skulle hon kolla upp!? JAg menar nu har säkert alla fått sina små barn så varför tar det så lång tid! Hur svårt ska det vara? Usch nu sitter jag och blir irriterrad igen bara jag skriver om det :P  Nej nu ska jag snyta mig igen och ta ut min lilla kropp i friska luften. Ha en underbar dag!

Lördagen 23 April 2011

Förra lördagen fick vi nycklarna till lokalen som vi skulle ha efter Minnahs dop. Så åvi satte iordning stolar och duka. Jag och syrran gjorde det mesta så man slapp det sen på söndagen. Lokalen var jättebra. Där fanns allt man skulle tänkas behöva och lite till.

 

Martin & Minnah <3Borden blev jättefina :D Dagen efter var det dop och tyvärr så har jag inte dom bilderna än. Syrrans sambo tog bilder med sin kamera så jag hoppas att jag får dom snart och med det så kommer resten av dopet,festen,maten,presenterna osv.

Minnah 4 Månader

Ja tiden springer iväg och jag hinner med känns det som. Minnah är nu ett kärleksknippe på 4 månader, 6180g och 64 cm lång <3 Vi älskar dig över allt annat och vill alltid att du ska ha det bra. Du är det bästa som hänt din mamma och pappa!
Bilden är tagen med Iphone som inte har världens bästa kamera men men. Fotot tog jag igår när vi var på Ikea, jag och busiga Minnah. Ikeas kundvagnar har ett bälte till barnen så dom sitter still, helt kanon!Jag köpte en bokhylla till Minnahs rum och jag tycker att det blev superfint! :D Det behövdes en bokhylla till alla hennes saker som hon fått.

För att komma tillbaka till Minnah och lite om hennes utveckling.
* Hon skrattar mer och mer med ljud och hon blir lite förvånad när hon hör sig själv.
*Hon håller upp huvudet själv
*Hon kan sitta själv, en kort stund i mitt knä
*Hon är en bestämt liten dam som lättare blir uttråkad nu
*Hon har börjat med lite smakportioner men tycker inte om det speciellt, mammas mat är bättre tycker hon
*Hon kan sitta och jollra hur länge som helst om hon ser nått intressant
*Hon använder strl 3 i Libero blöjor
*Hon har börjat dregla och jag hoppas inte att det är tänder :P

Det är svårt att komma på allt men där va lite iaf :D

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0