Tupperware

I går fick jag hem alla saker från Tupperware.

 

Allt är i jättehärliga färger. Tre skålar,ett durkslag som passar i den gröna skålen och i den blå kan man förvara pajer eller låga tårtor. Perfekt med lock och handtag. Sen en fin riskokare med slev, en sprits men olika munstycken och en bakskål med lock. Plus en liten behållare,perfekt till pickniken :DOch till pickniken blir dessa också bra. Muggarna har ett tättslutande lock med ett hål för sugrör. Men i hålen så är det silikon med ett kryss i så saften rinner ändå inte ut. Toppen! Dom fyra skålarna är prefekta till pastasalladen och såklart ska vi ha saften i den fina blå kannan :DDenna söta sak fick jag som värdinnegåva. Den kan både hacka och vispa och man drar bara i snöret som om man drar igång en gräsklippare. En mycket rolig grej :D Sen kan jag göra pureér till Minnah också :D

Sista dagen i Mars

Det har varit grått och trist ute hela dagen och vi ville grilla i kväll. Men det får bli på lördag i stället, håller tummarna för fint väder då. Vi ska nämligen fräsa i trädgården och plocka sten. Jippi!

Denna sista dagen i mars har vi varit nere på BVC och vägt och mät som vanligt. Men denna gång blev det något mer. Vaccination! Jag trodde att det var en lite spruta, men det var två. En i varje lår fick lilltjejen och den andra var värst. Älskligen blev knallröd i ansiktet,små tårar kom från ögonen,munnen på vid gavel men inte ett ljud hördes förens sen. Då braka det loss. Det skar i mitt mammahjärta men hon tröstades snabbt ovh det var skönt. Men då och då kom hon ihåg att hon haft ont och då kom den sura munnen fram men inget mer. Den sura munnen vill jag ha på bild för den är såå söt! Iaf nu är Minnah vaccinerad med Difteri,Stelkramp,Kikhosta,Polia,Hemopbilus influenzae typ b och Pneumokocker.
Nu ligger hon i sängen och sover söt. Hoppas att hon inte får feber men vi har alvedon just in case :P<3

Hur gick det på bion?

Jo det gick bra. Vi kom i god tid så vi kunde välja platser i lugn och ro. Vi satte oss nära ingången ifall vi var tvugna att gå ut pga ett skrikande barn. Men det behöved vi inte. Man tog inte in hela vagnen, utan man fick ta in liggdelen och sätta på golvet. Nästa gång ska jag inte ta med den för hon var i mitt knä mestadels. Vagnarna stod ute vid diskarna men dörrarna låstes när bion starta så ingen kunde gå in och sno en vagn. Jag tyckte att det gick förvånansvärt bra. Minnah gnällde inte mycket men mot slutet så var hon trött och jag hade ingen napp med mig. Men filt hade jag så hon gosade in sig i den. Vid trapporna såg man mammor som gungade sina barn i famnen och visst fanns där barn som skrek men jag hade inte förväntat mig nått annat. Klart barn skriker.

 

Att suga på händerna och titta på lamporna i taket va roligare än att titta in i kameran :P

Jag kommer garanterat göra om detta :D

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0