Det har vatt lite tyst på bloggen så nu få...

img_2738 (MMS)

Det har vatt lite tyst på bloggen så nu får ni veta varför. Den 27 december 20.59 kom vår lilla tjej till världen! Allt med blogg och annat får jag ta tag i sen. Nu har jag bara ögon för lillan <3

Julklappar

 

Vi fick eller ja,lillan fick söta små strumpor av sin moster. Varje par hade små söta blommor på sig.

 

Fick oxå fina ballerinastrumpor.Lillan fick ett babygym.Jag fick en amningskudde av älsklingen och nya mysiga tofflor av mamma och pappa. Lillan fick mkt saker och visa kanske tycker att det är lite "fel" att köpa till henne eftersom hon inte är hos oss än. Men jag tänker inte sitta och tänka att något ska hända henne utan allt kommer att gå bra, så är det bara. Jag vet att det inte alltid går som det är tänkt men den dagen, den sorgen.
I dag har vi varit hos Martins släkt och julklapparna därifrån får ni se i morgon :D

Vecka 39Är det möjligt att veta om man väntar en pojke eller en flicka, om man inte sett det på ultraljud? En ledtråd är vikten - pojkar tenderar att vara något större än flickor. I vecka 39 väger bebisar mellan 3 kg och 3,2kg, men fortsätter bygga upp det lager underhudsfett som hjälper till att hålla dem varma utanför livmodern.

Bebisens inre organ finns alla på plats, men lungorna tar längst tid att utvecklas färdigt. Även efter födelsen kan det ta några timmar innan andningsrytmen etableras. När bebisen precis är född kommer man att undersöka den och bedöma resultatet enligt Apgar-skalan.

Undrar du vilken ögonfärg ditt barn kommer att ha? De flesta kaukasiska barn föds med mörkblå ögon och den ögonfärg de så småningom kommer att få, vare sig det är bruna, gröna, gråa eller blå ögon, inte visar sig förrän efter flera veckor eller t o m månader. Ditt barns ögonfärg vid förlossningen kommer att förändras i kontakt med ljus. De flesta barn av afrikanskt eller asiatiskt ursprung har mörkgrå eller bruna ögon vid födseln, men den exakta nyansen visar sig inte förrän efter sex månader till ett år.

Läs hur du hanterar förlossningens början, utifall att den skulle sätta igång redan nu. Titta igenom våra kapitel om nyfödda barn, så får du all information du behöver om den skatt du bär på.

Jag: Ja då va man inne i vecka 39 och slemproppen gick i natt! Jag va uppe vid fem-tiden och efter toabesöket hade jag svårt att somna igen. Inte för att jag har några värkar eller annat utan alla tankar kom ju igång. Men jag hoppas innerligt att hon stanar till efter 12-slaget på nyår. Men man har ju ingen kontroll över när hon kommer så man kan ju bara hoppas :D Men än så länge så är det lungt. Vattnet har inte gått heller. I dag ska vi till Martins släkt och fira "jul" men vi tar alla väskor med oss ifall något skulle hända. Men det kommer säkert inte hända nått bara för att vi har dom med oss :P Jag låg och skrattade för mkt själv i natt då min pappa har sagt: "den 26:e smäller det!" och vi har hela tiden sagt att: "nej hon ska inte komma då". Lite roligt är det iaf att slemproppen går den 26:e. Pappa kanske är lite synsk?

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0