Nyårslöfte

Jag kan säga att jag inte gjort några nyårslöften på många år men jag vill göra ett till det nya året 2017! Jag har alltid haft dumma undanflykter men nu är det slut! Jag har två stora mål 2017. Att gå med i Viktväktarna och att göra en ICA Klassiker. Det första bocka jag av idag, redan innan det ny året börjat. 

Jag var nere på ett möte här i Sjöbo och fick en massa info och vägde mig såklart. Nu ska jag gå på möten en gång i veckan! 

Den 23:e januari drar mitt andra mål igång. En ICA klassiker är som en svensk klassiker men den är utsprid över hela året. Det böjar med skidor i x antal veckor. Här i Skåne snöar det inte så mycket men då får man köra crosstrainer istället! Detta ska bli så roligt och jag är otroligt taggad på detta! Jag gör inte detta för att gå ner massor i vikt utan för att få ett nytt tänkesätt på vad vi stoppar i oss. Vill lära mina barn att man ska äta bra och röra på sig för att må bra! 

Ni får följa med på resan såklart och det ska bli roligt att se hur det gått om en vecka 😄 

Vaccination

Idag var det dags för första sprutorna för Clara! Hon var jätteduktig. Såklart gör det ont i början men hon lugnade sig snabbt i min famn. 


Vår lilla donna! Nu myser vi i soffan, dom stora leker däruppe och Martin jagar. 

Tvätten och diskmaskinen är igång och jag vill bara sitta här och ta det väldigt lugnt 😄

En lugn födelsedag!

Minnahs födelsedag blev en lugn dag. Jag vaknade av att hon väckte mig: mamma, jag fyller år idag! Så vi gick upp medans hon låg kvar och vi sjöng för henne och hon fick paket i sängen. Kevin vakna mitt i allt och blev så glad för minnahs skull! 

Sen åkte vi en snabb sväng till Nova, precis som hela Skåne men det gick snabbt. Vi skulle bara byta en paket som Kevin fick dubbelt av. Sen hem igen för att sen avsluta kvällen på Gondelen här i Sjöbo! 

Vår stora tös! Tänk att du för sex år sedan förgyllde våra liv. Där låg man på BB med dig på bröstet och man visste inte roligt hur livet skulle bli med dig i det. Men det har varit härligt att få se dig växa upp. Du är sprallig och glad. Men har humör som en huggorm ibland. Det får man känna på alltför ofta och din mamma måste verkligen kämpa för att inte bli arg eller vara långsint. Men vi blir såklart vänner igen och det är tur det. Du älskar oss precis lika mycket som vi älskar dig! 

Vad gillar du mer? Pyssla håller du på med i tid och otid! Målar, limmar, ritar, klipper ja allt , ALLTID! Svårt att plocka undan efter dig men du är väldigt kreativ! 
Du tittar gärna på pysselprogram och bakprogram på tvn eller plattan. Du har många idéer och har du kommit på något vill du gärna göra det direkt. Det där med att vänta är ju sååå jobbigt! 💖 

Du är vår ögonsten och det är ett nöje att se dig växa! Älskade dotter! Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0