30 Augusti 2009

I går så va vi alla på Jakt och Fiske mässan på Bosjö kloster. Är man tillsamans med en som jagar så är det ett måste att åka hit. Jag förljer med för att titta på alla hundar som kommer dit och inte minst alla valpar! Alla valpar är söta när dom är små, så är det bara!! Men jag köpte ett par ordentliga skor att ha på mig när jag går med Casper i skogen. Så otroligt sköna. Jag fick betala 850 kr men jag fick tjocka strumpor och skokräm med oxå. Dom pengarna är det värt för dom håller jättelänge.

Nu ska jag åka iväg till Eslöv och hälsa på Tess. Hon ska hjälpa mig med Matten. Jag är helt hopplös när det gäller matte. Men det är skönt att hon kan hjälpa mig för hon förklara på ett så bra sätt :D Det låter så lätt när hon förklarar. Så jag får väl ringa och se om hon är vaken :P

Ha en bra söndag!!

Fredag!!

Jag är lite avis på min syrra som åker till Rhodos i morgon!! Jag vill oxå. Men jag vill hellre ha huset :D
I dag hade dom inte vatt ute hos oss och jobbat :( Men dom skulle vara där på måndag så då händer det väl nått nytt. På Tisdag nästa vecka så ska vi på "startmöte", vet inte riktigt va det innebär men det får vi reda på :P Det är inte mkt man har koll på :S Nu håller Martin på och mäter här i mamma och pappas hus för att se på ett ungefär hur stora rum vi har. Vi vet ju det sen innan men svårt att se på en ritning.
Nu blir det nog sängen, har suttit och satt in foton i album och skrivit till bilderna. Jobbigt! Det tog sin lilla tid!

God natt!!

Uno´s

I går va vi på byggmöte på kommunhuset i Sjöbo. Dom går igenom vårt hus och tittar på ritningar om allt står rätt till osv. Allt gick bra där, jag sa inte mkt för man vill ju inte börja en diskution man inte klarar av. Jag kan ju inte så mkt om hus så det va bäst att håll sig tyst.
Iaf efter mötet så gick jag och Martin in på Uno´s i Sjöbo för dom har 50% rabatt på allt i butiken!! Såklart så hittade jag kläder. Fast jag borde gå ner där en gång till för jag behöver jeans. Men jag köpte detta iaf:

  
Jag va bara tvungen att köpa en vit och en blå tröja med samma tryck. Jag tyckte om det så mkt. Sen skjortan tyckte Martin, jag tyckte inte om den först men efter jag prövat den så ändra jag mig.  Och allt detta fick jag för under 400 kr istället för 700 kr! Bra va!?


Nån mer som fyndat på Uno´s i sjöbo??

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0