Glossybox

För en månad sen fick jag min första Glossybox och jag älskar det. Jag har testat alla produkter och fått några favoriter. En dagkräm från Talinka som har så härlig konsistens och återfuktar huden på bästa sätt. Denna kommer jag köpa igen. Man fick även en primer från Emité make up. När jag först såg va det var så fick jag googla för att se hur jag skulle använda den. Sen tyckte jag att det var riktigt kul så primer kommer jag säkert köpa igen. Något som jag kanske inte kommer köpa igen är läppstiftet vi fick. Färgen var knallröd och inte riktigt min grej. Sen brukar jag inte använda läppstift men jag ska se om jag hittar en annan färg, då kanske jag köper ett. Annars tyckte jag att konsistensen var bra på läppstiftet. Mer som lipgloss. Mascaran från Benefit Cosmetics kommer jag köpa igen. Den var riktigt bra och hade en böjd borste som separerade fransarna perfekt. Jag älskar krämer, speciellt nu till hösten då man blir så torr. Vi fick dagkräm från Ziaja. Ett nytt märke som kommit till Sverige nu!
Jag har länge velat testa Glossybox för att just få testa olika produkter och mitt intresse för smink och hudvård har nu fått fart igen. Att sminka sig nu och göra sig lite extra fin har blivit lite roligare när man får andra produkter att testa. Nu kan du också testa och passa på nu när deras novemberbox snart ska skickas ut! I nästa box kommer man få bla en Golden Skin Caviar Eye Roll-On värd 265kr. Hela boxen kommer vara värd över 600kr och du betalar bara 139kr. Beställ din box här!
 
Du kommer inte att ångra dig!
 
 
Bild från google.

Fredagkväll

Idag har vi hållit igång. Jobbat sedan hem för att sedan få besök av min farbror och familj. Åt tacos, Minnah favorit fast hon bara äter kött, riven ost och gurka. Sedan kolla vi på idol och nu tycker jag att det börjar bli svårt. Nu tycker jag alla är bra. Ska bli spännande att se vem som går till final och vinner. Jag skulle tro Amanda eller Simon. 


Lite bilder från veckan som gott. Minnah är svår att fånga på bild nu för tiden. Jag får försöka smyga och ta fler bilder på henne. Kevin är mest intresserad av att ta selfies än att stå framför, blivande fotograf kanske!? 

Hoppas ni haft en underbar fredag!! 

Ta dig i brasan hösten!!

Jag är så trött på hösten! Det är mörkt, typ helatiden. Mörkt när man kör till jobb. Är inne på jobb i åtta timmar sen är det mörkt så fort man lämnar förskolan! Så himla trist och energin är typ nere på noll! 
Addera till detta att mitt jobb alltid under hösten är den mest stressiga perioden! Detta är inget tyck-synd-om-mig-inlägg utan jag är bara allmänt trött på hösten! Kan vi spola fram väldigt snabbt och få detta bakom oss! 


Jag somnade med Kevin i soffan vid 19 och vaknade för 30 min sen. Martin har försökt väcka mig men gav upp. Min kropp går på högvarv och jag har svårt att hålla mig vaken. Inte nog med att det är mycket jobb, det är mycket hemma med. Nu börjar allt läggas på hög för jag orkar inte ta tag i det och det utgör med stress! Nej nu säger jag god natt, igen ✨

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0