Underbara unge!!


Att leka med spegeln är superkul för där är en som ser likadan ut ❤️ Bra dom kan roa sig själv :) 

Kevin 9 Månader

Den 17:e blev Kevin nio (!) månader. Skit har an varit med oss så länge!? Redan!? Ja tiden springer iväg men det känner ni igen, ni med barn. Man hinner inte med och snart kommer han springa omkring här och dra i allt. Det gör han redan i sin gåstol dessutom. Men jag har märkt att han har fått med personlighet. Han är alltid glad. Nöjd bara han får vara med och sover så gott på nätterna inne på syrrans rum. Med undantag för några nätter nu när hans tredje tand är på väg. Då vill man gärna sova hos mamma, gärna på mamma ;)
Men han är så mysig och han har väldigt långa armar. Han når allt så vi har fåt plocka undan en massa för att han inte ska stoppa det i munnen. Där är skillnaden mellan Minnah och Kevin. Minnah var inte så angelägen att stoppa allt i munnen och smaka på allt, men det är Kevin. Allt ska in i munnen så man får verkligen se upp. allt han når ska han också ha. En bestämd liten kille.
 
Att ligga på mage går bättre dag för dag. På golvet så backar han istället för att ta sig framåt men det släpper väl snart.
 

Tuffing i keps från HM. Kommer vara coolaste killen på gatan i sommar :) Han kommer dessutom ha en tuppkam i sommar. Hans hårväxt har riktigt tatt fart så nu får jag väl snart klippa det *haha*
Men din utveckling går framåt och det är så roligt. Du följer Minnahs och nu kan du sitta stadigt och krypa kommer kanske under denna månaden. Musik tycker du är roligt och varje tisdag på rytmiken sitter du på golvet och gungar och lyssnar när vi sjunger. En tredje tand är som sagt på väg och du går fortare och fortare med gåstolen. Ska snart byta stol till dig i bilen, men där är mycket plats kvar så det är ingen brottska.
 

Buzzador Kampanjen


Jag har testat Mr Muscle i duschen då där alltid är en massa kalkfläckar och tvålrester på glasdörrarna. Skummet ligger kvar längre än Cilit Bangs. Vilket gör att det kan gå mer på djupet och det blir renare. På bild två ser ni att mycket av tvålresterna är bort men inte allt. Det är svårt att låta skummet verka då det lätt glider av. Men som sagt så stannar det kvar mycket längre än en massa annat som jag testat som Cilit Bang tex. 

 
På den översta bilden sen ni Cilit Bang till vänster och Mr Muscle till höger. Cilit Bang bara glider av med detsamma men Mr Muscle ligger kvar ett tag :) Och skinande rent blir det! Kommer absolut köpa Mr Muscle i framtiden! 

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0