Dop Presenterna

Kevin fick så mycket fint. Nu längtar jag ännu mer tills han har ett eget rum så man kan ställa fram allt. Nu måste tyvärr det mesta läggas undan för att inte storasyster ska få tag i det och ta sönder det :/
 
Fina kläder!
Leksaker!
 
Så fina saker <3
 
Tack alla för dom fina presenterna! Han fick även en liten skål och sked med Tummen på som jag tror vi ska inviga i morgon :)
 

Höstlov!

Jo det började med storm igår och idag sitter vi uppkurade i soffan och myser. När det har blåst så mycket så har det blivit ganska kallt i huset :( Så jag har tänt ljus i hopp om lite värme. 
Man hörde hur vinden tog tag i huset och Minnah gunga har gått sönder. Även vårt utebord som jag trodde skulle klara sig hade fått sig en törn. 
Jag kunde sova i natt men när jag vakna i morse så ville jag inte gå upp och kände mig allmänt trött. Så skönt att vi kan sitta och mysa i soffan så med Bamse på tv. 
Det blåser fortfarande och regnar så ett tur ute känns inte aktuellt. Det får bli en slapp dag idag. Klara ni er från stormen? 


Puss puss lillebo! 

Kevins Dopdag

Vilken fin dag det blev igår.
 
Kevin döptes i Södra Åsums kyrka här i Sjöbo en mycket fin kyrka. Vi gick in och prästen pratade om dopet och dess innebörd. Jag sa tackbönen :
 
Gud, vi tackar dig för vårt/våra barn.
    Tack för gåvan du gett
    och förtroendet du har visat oss.
    Ge oss ömhet, fasthet och lugn.
    Hjälp oss att ge din kärlek vidare
    till det/de barn som vi har fått ansvar för.
    I Jesu namn.
 
Sen sjöng prästen Sonja Aldens låt Välkommen Hem!
Så fin låt och den är tydligen populär att ha på dop <3
 
Kevin ville inte att Emelie skulle hålla honom i kyrkan. Han ville helst vara hos mamma och det blev ganska tungt efter ett tag men så fin han var :)
 
När allt var slut så var det lagom att somna tyckte han. Så fina vi är! Söta Mnnah som sköte sig så bra i kyrkan. Ville helst vara med oss och var så snäll och tyst. Trodde att det skulle bli ett väldigt liv men inte alls :)
 
Sen blev det dopfika på församlingshemmet. Jag och Martin hade dukat och dekorerat kvällen innan så det var bara ballonger och blommor som skulle på plats i så morse.
 
 
Fina bordet med blommor och ballonger.
 

Fina servetter som även Minnah hade på sitt dop.
 
Full fart på Minnah!
 
Tack alla som var med och fira Kevins dopdag! Han fick mycket fina saker och jag ska ta lite bilder på det med och visa er.
 
 
 

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0