Vecka 27

Då var tisdagen här och en ny graviditetsvecka har börjat. Vi var och kollade på Lillebror igår men han ville inte visa upp sig så mycket men vi såg att allt var bra och det är det viktigaste :)
För övrigt mår jag bra. Jobbar kvällveckor nu så jag är lite sliten när jag kommer hem och har lite svårt att somna men annars är det bra. Jag vågar knappt säga för mycket för då kanske alla krämpor kommer på en gång. Visst magen är lite ivägen ibland och det är jobbigt att ta på sig skor men det är små bagateller tycker jag.
Jag börjar bli lite otålig och vill gärna bygga ihop spjälsängen igen, madrassen står i vårt rum och stommen inne på Minnahs så jag ser det varje dag och vill bara sätta ihop det. Det står ju ändå och tar plats redan så varför inte? Sen längtar jag tills man kan tvätta kläderna och lägga fint i skåpet , att ta ner babysittern från vinden och sätta in bilbarnstolen i bilen. Men det känns lite tidigt *hihi* Men jag längtar! Nu är det bara 13 veckor kvar, mer eller mindre ❤

3D UL - Lillebror :)

Ja lillebror var inte lika snäll som Minnah var när vi titta på henne. Han låg nämligen med rumpan ner och han hade både händer och fötter framför ansiktet :) Han låg och mös med händerna men vi försökte nog i en kvart att få honom att ta bort dom eller vända sig men ikke! Envisa lilla buse ❤ Men vi fick se att det fortfarande är en pojke och allt såg jättebra ut. Hjärtat slog som bara den och han såg ut att ha det mycket skönt därinne :) Hoppas bara han vänder sig tills det är dags, men han har ju tid på sig.
Så vi fick ingen 3D bild för det gick helt enkelt inte :/ Men vi fick en fin bild på honom ändå.
Nu är det bara tre veckor till glykosbelastningen och jag ska på läkarundersökning angående kejsarsnitt eller ej. Hoppas EJ!!

Passar på :)

Minnah äter sin macka till Bolibompa så jag kan klä mig i lugn och ro. Sen ska snäckan få ett bad och efter det blir det promenad med Casper. Inte så roligt väder ute i dag men det regnar iaf inte :)
Men jag längtar så till halv tolv! Då ska vi nämligen få se lillebror igen :) Längtar!

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0