Pannkakstårta!

Anledningen till detta är för att Minnah är i dag 1½ år! Galet va tiden går! Kommer i håg det som igår när jag vaknade den morgonen och kände att nu är något på gång :) Underbart!
 
img_2738 (MMS)
 
Men nu över till i dag!
 
 
Mums!
 
 
Multitascing :D
 

Ölands Djurpark

 
Hela familjen <3
 
 
Precis vid ingången så satt chimpanserna och slappade.
 
 
Att gå inne bland getterna va mycket spännanden och Minnah är inte alls blyg av sig utan skulle klappa och krama alla :)
 
 
Det kändes precis som om honan ville visa upp sin lilla unge för hon gick vid fönsterna fram och tillbaka! Dom va tre veckor gamla!
 
 
Åk fortare pappa!! (o nej dom krockade inte med någon för det var inte många där så tidigt på dagen)
 
 
Minnah tyckte det va så roligt med alla djuren och att åka karusell var likaså. Förra året så fick Minnah sitta i en bärsele när vi skulle åka hästarna på sista bilden. Tänk att hon är så stor redan!
 
 
 
 

Alldelses varm

Hela dagen har mitt hjärta varit extra fyllt av kärlek och glädje. Jag har hela dagen tänkt tillbaka till gårdagen så jag och Minnah men Lucas och Cahtrine åkte och badade i Hörby. Glädjen och lyckan i Minnahs ögon va obeskrivlig och jag önskar att någon hade tatt ett kort. Som hon hoppade och slängde sig hejdlös ut i vattnet utan minsta rädsla. Nä dte är helt underbart. Vi prövade även att åka den stora rutchkannan som hon inte varit bästa vän med innan men nu var son ler och långhalm (det är väl uttrycket). När vi satt högts upp och väntade på vår tur satt den söta snäckan i mitt knä och slängde sig fram och tillbaka för att få fart. Sen när vi kommit ända ner så klappade hon åt vår insatts. Man kan inte bli mer än varm i hjärtat! Jag hoppas innerligt att sommaren kommer med bra väder så vi kan bo i bassängen men Minnah!
 
 
 
Sötnos!
 
(är det bara min data eller suger denna nya plattformen!! varför ändra på något som är bra!? Tydligen så kan jag bara ladda upp bilder i 600! Grrr!)

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0