Stockholm!

Allt flöt på så bra igår. Vädret va inte det bästa men det regna jag inte. Man får se det positivt. Dagen började med frukost. God hotellfrukost med allt vad det innebär och sedan gick vi ut i stan. Åkte mer tunnelbana och så smidigt det är! 


Vi gick lite i Gamla stan och i Stockholms smalaste gränd. Synd att det var en massa klotter i gränden man annars så var det mysigt i Gamla stan. Vi gick upp till Kungliga slottet och kom lagom i tid till högvaktsbyte! Vilka minnen som kom tillbaka. Själv gick jag högvakt ute på Drottningholmsslott. 


Vi gick in och kollade lite i slottet sedan hamna vi i Kungsträdgården. Åt på TGI Fridays och lyssna på kareoke från tältet bredvid. God mat och dricka som alltid. 
Vi tog oss ut till Globen också men det var ganska dött där. Trodde att det skulle vara fullt med stånd osv runt hela Globen men inte. Massa poliser som höll ställningen! Mycket bra! 
Vi har haft två fina lugna dagar i huvudstaden och vill gärna åka hit igen! Fast med barnen! 😄 

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0