Mörkret har för och nackdelar


Ja nu börjar det gå mot vintern och jul. Det är så mysigt att sitta hemma och tända ljus och bara slappa. Men som igår va det inte så kul. Jag åkte till Novalund efter jobb. Jag köpte två tjocktröjor för att jag hade inga. Jag köpte oxå en belock till mitt Thomas Sabo halsband. Visst är det fint. Det va snöflingan jag köpte igår. Iaf jag hade inte gått där länge men när jag skulle hem då va det totalt mörker jag möttes av när jag kom ut. Mysigt, nja.. Kroppen blir helt lurad man tror att klockan är jätte mkt. Så jag tror att jag måste köpa timer till lamporna så dom tänds när vi inte är hemma annars ser det kanske ut som om ingen bor där. haha .

Idag stod jag på jobb och tänkte på vårt förråd vi har. Det är så rörigt där inne! Så nu ska det bli ordning och reda. Det är så högt till taket att man kan lägga en träskiva som vilar på bjälkarna. Där uppe kan man sen lägga bildäck och våra utemöbler under vintern. Plus en massa annat som jag hoppas får plats där. Vi har flyttat ut en av garderoberna ut i förrådet så vi ska köpa hyllor till den och där har man mer utrymme för grejer. Vi ska oxå ha ett bord där inne som redan är där fast den används inte. Underden ska en gammal byrå stå, ännu mer utrymme. :D Ja det är kanske svårt att se framför sig men jag ska ta för och efter bilder sen när vi ska börja röja där inne. Det ska bli så bra. Så i morgon ska vi åka och köpa hyllor till garderoben om vi lyckas hitta några hyllor.
 
Det har inte vatt lätt att hitta. Det är en jäkligt konstig grej. Våra garderober har inga hyllor bara en längt upp och under den en stång som vi hänger kläder i. Vi visste inte vart garderoberna kom ifrån så vi tog mått och åkte till IKEA men det va fel men Martin såga till dom så dom passar. Men så vill jag inte ha det. Det är ju en hylla så då måste det ju finnas att köpa. Så vi ringde till vår hyresvärd och fråga och han visste inte riktigt vart dom var ifrån men vi blev tipsade om ett ställe i Hörby. Så dit ska vi i morgon och jag hoppas att det finns hyllor där. Så man kan sluta tänka på det mer.

Nu ska jag börja laga kyckling! Det ska bli så gott :D

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0