27.04.10

En liten uppdatering är i sin ordning tror jag. Den senaste tiden så har bloggen inte kommit i första hand. Synd tycker jag men andra saker är viktigare. Som att jag måste göra klart min matte. Sen ska man städa,tvätt osv. Det finns inte så mkt tid på dygnet tyvärr.

Helgen som varit va ganska lugn som vanligt. I lördags så blev det grillning hos mamma och pappa. Vi passade huset och hundarn för dom va på Dansbandsgalan i Malmö. Emma,Mats,Philip,Jessica,Martin och jag grillade och det va gott som alltid. Senare på kvällen gick vi hem hit för att Emma och Mats skulle se huset. Första gången för dom. Sen tillbaka igen och festade vidare. Nu va även Andy och Sandra med. Det va en trevlig kväll :D

Sen på söndagen va man inte pigg och kry. Men när vi väl va uppe så åkte vi till Lund och hämtade mer grejer. Sen hämtade vi lite jord hos min faster. Dom ska sätta en badtunna i trädgården och dom ska gräva ner den en bit så dom får en massa jord över så den tar vi :D Vi behövder en del så vi tar tacksamt emot.


  

Från en sak till en annan. Dessa skorna köpte jag på DinSko och bara älskar dom! Men jag har aldrig använt dom för jag måste inpregnera dom. Så det måstes göras snart! 

 

Jag bjuder på en mysig bild på Casper som fick mysa lite i sängen. Nej nu måste jag lägga mig i sängen! Galet trött!


Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0