Astrid Lindgrens Värld

I år tyckte vi barnen va så stora så dom skulle ha nytta av alla shower som dom hade inne i parken. Pippi var favoriten och Emil kom på en stark andra plats. Minnah har tittat lite på Madicken och Lotta. Hon var lite besviken att dom inte hade någon show med Lotta, men dom hade hennes rikiga hus och hela gatan som är med i filmerna!
Kevin va mindre intresserad av Astrid Lindgrens Värld. När vi stod och kolla på Emil så va han mest trött och hungrig så han ville hellre ha korv och sova en stund.

Vi var lite sent ute när vi skulle boka sovplats så vi fick ingen på Astid Lindgrens Värld men vi är så glada för det! Jag hittade en supermysig stuga 20 min från världen och det blev så bra!
En stuga nära en gård med kossor och hästar. En glad och snäll katt kom och hälsade oss välkomna direkt när vi kom, hoppade tom in i bilen! Alltså inte blyg för fem öre. Barnen älskade det! Kommer fler bilder och hemsida om stugan lite senare!

Vi missade tyvärr att se Ronja Rövardotter men man kunde ändå gå förbi och doppa fötterna i vattnet och gå omkring i borgen! 👍

Innan vi körde till vår mysiga stuga så körde vi förbi Katthult där som spelade in Emil i Lönneberga! Barnen tyckte det va roligt att gå i dom små husen och klappa hästen. Dom satt tom i Snickarboan med alla figurer som Emil snidat. Kevin ville såklart ha en bösse och fick sitt namn inbränt på det också!
Allt som allt så va det mycket roligt på Astrid Lindgrens Värld! Och nästa gång får det bli två dagar så man hinner med allt! 😄

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0