Perfectskin & Estetikspecialisten


I går körde jag och Angelica in till Malmö för att gå på ett Sojka & Walles Event i den fina butiken Perfectskin. Vi satt och mös i solen och väntade in tiden för i skuggan var det jättekallt! Massa goodiebags som stod och vänta på oss :)
Fina butiksägaren, som jag tyvärr glömt namnet på berättade om henne, personalen, frisörsalongen på nederplan och lite om behandlingarna. Hon gjorde även en live-behandling med syra. Såg så skönt ut att ligga där och bli ompysslad :)
 
Sen bjöds det på lite plockmat och vi fick mingla lite. Vi fick även gå in och få en gratis hudanalys, som är så viktigt! För att kunna veta vilka produkter man ska använda måste man veta hur sin hud är. Jag hade lite torr hud vid kinderna och blandad i min T-zon, panna och ner på näsan. Känner mig inte alls torr så det kom som en lite överraskning. Samma flicka som fick syra-behandling fick även lite fillers i läpparna. Såg lite läskigt ut men det kändes ingenting sa hon. Innan hade hon fått en bedövningskräm på läpparna så det hjälpte nog. Jag sa säga att innan jag kom hit så hade jag lite förutfattade meningar. Trodde bara att detta var för väldigt fåfänga människor och att jag skulle känna mig obekväm med att gå dit men jag kan säga att det ändrades väldigt snabbt. Dels av personalen som var så trevliga. Att fylla ut läpparna behöver inte alls vara av fåfänga utan om man tex har en lite överläpp eller underläpp. Att gå och få botox kan hjälpa mycket och man kanske slipper åka iväg och lägga sig under kniven. Jag kommer absolut gör något sånt sen när tynglagen tar över mitt ansikte. För att bara lägga lite i mina kinder tex kommer lyfta ansiktet och jag kommer inte ha rynkor precis vid munnen och jag kommer se piggare ut. Värt att tänka på.

Den stora goodiebagen men en massa härliga produkter! Massa krämer som är bra för huden, proteinbar, uv-klocka, broschyrer, läppgodis, läppglans, shampoo och balsam och mycket mer! Jag hade så kul igår och längtar till nästa gång vi ses igen!
Linda-Mamma till Alfred
2014-05-28 @ 21:08:55
URL: http://hummingbird.blogg.se

Trevligt med event!!Nu är resan del 1 uppe,vi har haft en kanon weekend!!
Hm alltså botox är jag inget fan av varför spruta in nervgift i kroppen. Istället för att acceptera den man är & acceptera att man faktiskt åldras;)

Svar: Ja det va lika roligt som förra gången :) Ja jag läste det :) kul med lite resor. Det va ett tag sen.
Ja jag vet inte om jag ska pröva något av det sen, men har man väl börjat så kan man väl inte slut :/
Zandra




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0