Nyår 2012

Denna dagen började vi med att åka till Stehag och äta Nyårsfrukost hos Martins pappa och Åsa. Det är nått som vi gör varje år, fast förra året åkte vi hem från BB så då blev det ingen frukost. Men det är alltid trevligt och vi äter lite mat och sen har dom en lite tävling med champangeflaskor. Alla som har flaskor ska skjuta iväg den och den som kommer längt vinner. Martin brukar vara väligt duktig på detta men i år så kom han tvåa.

På kvällen så åt vi middag hos Jessica och Philip. Totalt var vi åtta vuxa och lilla Minnah. Vi åt trerätters middag som bestod av:

Förrätt: SkagenToast - Det kan aldrig bli fel!

Varmrätt: Rådjursstek med rostade rotfrukter och tre såser - Supergott!

Efterrätt: Glass med strössel - Jag glömde chokladsåsen hemma :(

Allt blev väligt bara och otroligt gott. Det var första gången någon utav oss försökte göra en stek men Martin och Philip lyckades hur bra som helst.



Nyårsdukning



PartyPinglorna

Minnah sov igenom tolvslaget och ingen av oss hade köpt egna raketer så vi gick utomhus och tittade på alla andra som sköt upp flera tusen i luften. Visst är det vakert men det är ju så dyrt! En halvtimme efter raketerna sov jag,Martin och Minnah nere i källaren men en smått nervös Casper på golvet. Nästa år får vi nog köpa något lugnande till honom så han kan slappna av lite. Det är ju synd om honom.

Förra året hände det mycket nytt och det väntas mycket mer framöver :D

God Fortsättning!

Anna - mamma till Alva
2012-01-03 @ 15:10:26
URL: http://Http://annakarlskrona.blogg.se

Fina Minnah! Alva hade samma klänning på nyår, men hon va inte riktigt i form så det blev pyjamas tidigt. Tänkte ha den på hennes födelsedagskalas. :-)

Pernilla -Mamma till Theo & Tellus
2012-01-03 @ 17:56:01
URL: http://enpojkmammasdagbok.se

Den klänningen är så fin!:)



Synd att Minnah varit sjuk över jul och födelsedag:( Men nästa år uppskattar hon det mer så då får hon se till att vara frisk!;)



Har hon börjat gå än?:)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt Familjeliv

Följ med mig i min vardag med en salig blandning av inlägg om barn, livet, event, tips, smink, inredning, renovering och lite till 💖

RSS 2.0